Resimdeki 7 hayvanı 100 kişiden sadece 6'sı bulabiliyor! Zeka testi için 35 saniyeniz başladı!

Dünya genelinde görsel zekâ testleri, özellikle optik illüzyonlar üzerinden yapılanlar daima büyük ilgi görüyor. Bu testlerde katılımcılar sınırlı sürede gizli detayları bulmaya çalışarak hem eğleniyor hem de zihinsel yeteneklerini sınama fırsatı buluyor. Bu testte size "Resimdeki 7 hayvanı bulabilir misin?" sorusu yöneltiliyor.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2024, 08:55 Güncelleme 01 Temmuz 2024, 08:55
Resimdeki 7 hayvanı 100 kişiden sadece 6’sı bulabiliyor! Zeka testi için 35 saniyeniz başladı!

İÇİNDEKİLER

Bu özel optik illüzyon resmi en az yedi hayvanın ustalıkla gizlendiği bir sahne sunuyor. Global çapta bir meydan okuma olan bu testi tamamlamak için size ayrılan zaman sadece 35 saniye olarak belirlendi. Testi hazırlayanların iddiasına göre, bu sürede görevi tamamlayanlar rekoru egale etmiş olacak. Peki, siz bu zorlu testi geçebilecek misiniz?

İLK İPUCU GELDİ

Optik illüzyon resminde başarıya ulaşmanın yolu ipuçlarını takip etmekten geçiyor. İlk ipucunuz papağan ile ilgili genellikle ağaçlarda bulunan bu rengârenk kuşu fark etmekle işe başlayabilirsiniz. Onun hemen yanında daha büyük bir hayvan olan boğayı da görebilirsiniz.

DİĞER HAYVANLAR NEREDE?

Resimdeki diğer hayvanlar bir papağan, boğa, fil ve geyik gibi çeşitli büyüklüklerde ve çeşitlerde. Fil ve geyik genellikle birbirine yakın konumlandırılmış, onların arkasında saklanan bir timsah bulunuyor. Gökyüzünde uçan bir kaz ve yerde yürüyen bir at da dikkatinizi çekebilir.

SOL TARAFA DİKKAT!

Sol tarafta, belki de en zor bulunan detaylar sizi bekliyor olabilir. Burada, bir ağacın yanında duran bir adam figürü de bulunuyor. İnce detaylar ve görsel hilelerle dolu bu bölüm zekânızı gerçek anlamda sınamak için biçilmiş kaftan.

İŞTE HAYVANLARIN YERİ

Eğer hala zorlanıyorsanız ve bulamadıysanız, işte resimde gizlenmiş hayvanlar papağan, horoz, tilki, fil, timsah, kaz ve geyik.

Bu zorlu görsel bulmacayı çözmek, sadece dikkat ve odaklanmayı değil, aynı zamanda görsel algı yeteneklerinizi de test ediyor.