Pendik'te koca vahşeti! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü

İstanbul Pendik'te bir şahıs, boşama aşamasındaki eşine sokak ortasında kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybederken, saldırgan eş kaçarak olay yerinden kaçtı.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2024, 11:06 Güncelleme 03 Temmuz 2024, 12:34
Pendik’te koca vahşeti! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü

İÇİNDEKİLER

Olay İstanbul'un Pendik ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çöp atmak için dışarı çıkan 2 çocuk annesi Safiye Bıçak (49), boşanma aşamasında olduğu Vedat Bıçak (50) ile sokakta karşılaştı.

Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Vedat Bıçak yanında taşıdığı silahı çıkartarak Safiye Bıçak'a sokak ortasında kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan kadın, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, saldırgan eş ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Safiye Bıçak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalama çalışması başlattı.

Safiye Bıçak'ın vücuduna 5 kurşun isabet ettiği öğrenildi. Çiftin 1'i erkek 1'i kız 2 çocuğunun olduğu belirtildi. Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalama çalışması başlattı.

'YAKLAŞMAYIN ÖLDÜRÜRÜM HEPİNİZİ'
Mahalle sakini Şenay Yelden, "Silah sesine çıktık, ne olduğunu anlamadık. Kadını yerde, yatıyor olduğunu gördüm. Eşi de üst kattan bağırıyordu 'Yaklaşmayın öldürürüm hepinizi' diye. Sonra ambulans geldi. Öldüren eşiymiş. Sık sık kavga ediyorlardı.

Eşi alkol alıyordu. Madde bağımlısıydı sanırım. Biz sadece kadını yerde yatıyor halde gördük. Sabah kardeşiyle beraber işe gidiyormuş.

Çöpü atayım demiş kardeşine. Takip ediyormuş eşi. Yukarıdan aşağı inmiş. Silah sıkmış oradan yukarı çıkmış.

Tehdit etmeye devam ediyordu. Ölen kadın alt katta oturuyordu. Diğeri üstte oturuyordu. 2 çocukları var, bir kız bir erkek" dedi.



"BİR SÜREDİR ARALARINDA PROBLEM VARDI"
Olaya ilişkin konuşan mahalle muhtarı Hasgül Kaya, "Bir süredir aralarında problem vardı. Bu sabah da bu olay yaşandı. Mahallemizde bu tarz bir şey yaşandığı için çok üzgünüz" dedi.