Toksine dönüşüp zehirliyor! Balı sakın böyle tüketmeyin

Bal, binlerce yıldır sağlık için kullanılan bir süper besindir. İçeriğindeki demir, bakır, potasyum, kalsiyum ve magnezyum gibi minerallerle bilinir. Ancak, balın faydalarını elde etmek için nasıl tüketildiği çok önemlidir. Sıcak suya bal eklemek gibi yaygın bir uygulamanın aslında tehlikeli olabileceği belirtiliyor. Peki, balın bu şekilde tüketimi neden riskli? İşte detaylar...

Tatlı tadı ve sağlığa olan faydalarıyla bilinen bal, pek çok kişinin sabah rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası. Ancak, balın sıcak suya eklenmesi durumunda sağlık için ciddi riskler taşıdığı ortaya çıktı.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.