Psikolojik sorunları olan şahıs pompalı tüfek ile önce annesini vurdu ardından intihar etti

Kastamonu'da bir kişi önce pompalı tüfek ile annesinin canına kıydı ardından aynı silahla intihar etti. Şahsın uzun süredir psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :21 Ekim 2024 , 02:01 Güncelleme Tarihi :21 Ekim 2024 , 02:01
Psikolojik sorunları olan şahıs pompalı tüfek ile önce annesini vurdu ardından intihar etti

İÇİNDEKİLER

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir şahıs, annesini pompalı tüfekle öldürüp aynı silahla intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Ahmet Yesevi Sokak'ta bulunan apartmanda yaşayan Özkan Gebeşoğlu ve annesi Şaizer Gebeşoğlu'ndan haber alamayan İstanbul'daki yakınları komşularını arayarak evi kontrol etmelerini istedi.

Ekipler eve giremeyince itfaiye merdiveni ile eve girdi (İHA)Ekipler eve giremeyince itfaiye merdiveni ile eve girdi (İHA)

Eve giden komşular içeriden ses gelmemesi ve kapının açılmaması üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca itfaiye aracının merdiveni yardımı ile pencereden eve girdi.

Önce annesini ardından aynı silahla kendisini vurdu (İHA)Önce annesini ardından aynı silahla kendisini vurdu (İHA)

Polisler, anne ve oğlunu tüfekle vurulmuş halde ölü buldu.
Olay yeri inceleme ve cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemede Özkan Gebeşoğlu'nun annesini vurduktan sonra aynı silahla intihar ettiği tespit edildi.

Psikolojik sorunları olan şahıs pompalı tüfek ile önce annesini vurdu ardından intihar etti

Cenazeleri hastane morguna kaldırıldı (İHA)Cenazeleri hastane morguna kaldırıldı (İHA)Yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Annesini vurduktan sonra intihar eden Özkan Gebeşoğlu (İHA)Annesini vurduktan sonra intihar eden Özkan Gebeşoğlu (İHA)

Uzun süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Özkan Gebeşoğlu'nun annesini öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği belirlendi.