Ağrıyı şıp diye kesiyor! Kepçe kepçe içebilirsiniz

Türk mutfağı zengin lezzetleri ile popülerliğini her zaman koruyor. Geleneksel mutfakta pişen bazı yemekler neredeyse her derde deva olarak biliniyor. Peki Türk mutfağında meşhur olan ve ağrıyı şıp diye kesen o yemek hangisi? İşte o lezzete dair merak edilenler...

Yeşil mercimek ve kemik suyu ile yapılan çorba kelle paçadan 10 kat daha fazla kolajen içererek eklem sağlığını destekler. Aynı zamanda bu karışım eklem ağrılarını hızla keser. İşte konuya ilişkin diğer detaylar...

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.