Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 7 Eylül 2024

Bir kadını bir erkek için özel kılan nedir?

ŞEFKATLİ YAPI: Başkalarına karşı nezaket ve empati gösteren bir kadın, genellikle besleyici ve çekici olarak görülür ve derin bir bağ yaratır.
İLGİ ÇEKİCİ KONUŞMALAR: Erkekler, kendilerini entelektüel olarak zorlayabilen, ilgi çekici tartışmaları teşvik eden ve çeşitli konularda fikir paylaşımında bulunan kadınları takdir ederler.
TEZAHÜRATÇI OLMAK: Çabalarında ve hayallerinde onu cesaretlendiren destekleyici bir partner, karşılıklı saygı ve hayranlığa dayalı güçlü bir ortaklık yaratılmasına yardımcı olur.
BİRLİKTE GÜLEBİLME YETENEĞİ: İyi bir mizah anlayışı çekici gelir; birlikte gülmek ve şakalaşmak ilişkide eğlenceli ve keyifli bir dinamik yaratır.
BAĞIMSIZLIK: Bağımsız, kendi ilgi ve istekleri olan bir kadın genellikle güçlü ve çekici olarak görülür, aşırı bağımlı olmadan erkeğin hayatını tamamlar.
SAMİMİ OLMAK: Kendine sadık olan ve duygularını dürüstçe ifade eden kadınlar, güven ve emniyet ortamı yaratarak erkeğin gözünde özel olurlar.
SEVGİ GÖSTERMEK: Sarılma, öpme ve dokunma gibi basit sevgi ve şefkat jestleri, onun özel ve sevildiğini hissetmesini sağlayarak yakınlığı güçlendirir.
HEDEFLERE SAHİP OLMAK: İlgi alanları ve kariyeri konusunda tutkulu bir kadın, hırs gösterir ve bu, yönü olan bir partner arayan bir erkek için ilham verici ve çekici olabilir.
DUYGULARI ANLAMAK: Duygusal olarak farkında olan ve duygularını açıkça konuşabilen bir kadın, daha derin bir duygusal bağ kurar ve bu da onu bir erkeğin hayatında özel kılar.
ORTAK ZEMİN: Benzer değerlere, inançlara ve çıkarlara sahip olmak, derin bir bağlantı ve karşılıklı anlayışı besleyen ortak bir temel oluşturur.
İYİMSERLİK VE POZİTİFLİK: Hayata karşı pozitif tutum sergileyen bir kadın partnerini neşelendirip ona ilham verebilir, varlığını ferahlatıcı ve özel kılabilir.
ÇÖZÜM: Bu nitelikler bir kadını bir erkek için olağanüstü özel kılmaya, bağlantıyı güçlendirmeye ve destekleyici, sevgi dolu ve tatmin edici bir ilişki geliştirmeye katkıda bulunur. Bu özellikleri kutlamak ve geliştirmek daha sağlıklı ve mutlu bir ortaklığa yol açabilir.

BUNU BİLİYOR MUYDUN?
1942 baharında, Polonya II. Kolordusu'na bağlı bir birlik, İran'ın Hamadan kasabasında yetim bir ayı yavrusu bulan bir çocukla karşılaştı.
Yavruyu evlat edinmeye karar veren grup, ona Wojtek (anlamı "neşeli asker") adını verdi ve onu 22. Topçu İkmal Bölüğü'nün resmi üyesi yaptı. Wojtek kısa sürede sadık ve sevilen bir yoldaş oldu ve askerler ertesi yıl Napoli'ye gitmek için bir yolculuğa çıkmaları gerektiğinde onu yanlarında götürmenin gizli bir yolunu buldular.
Wojtek'i Polonya II. Kolordusu'nun bir erine dönüştürdüler ve statüsünü meşrulaştırmak için ona bir rütbe, hizmet numarası ve maaş defteri verdiler.
İtalya'da savaşırken terfi aldı.

GülüYorum
Bir gün babam için ambulans çağırdık eve. Tabii ambulans ekibi öyle olduğu gibi içeri daldı babamla ilgileniyor, şeker, tansiyon vesaire.
Baktım annem kapıya yaslanmış, boynu bükük duruyor. Gittim, "Korkma ya kan şekeri falandır" dedim. İç çekip dedi ki "Hep halılara bastılar."