Sıcak çay, yemek borusu ve mide kanserine yol açar | Sağlıklı hayatın şifresi

Sağlıklı besinler kadar nasıl yiyip içildiği de önem kazanıyor. Prof. Dr. Osman Erk, çok sıcak çay tüketilmesinin yemek borusu ve mide kanserlerine neden olduğunu söylüyor.

Temiz, taze, organik, bütün, yerel ve mevsimsel gıdaları yemek kadar besinlerin nasıl ve ne zaman yeneceği de son derece önemli oluyor. Prof. Dr. Osman Erk, TAKVİM'e ideal beslenmenin tüyolarını veriyor.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.