Deniz Lokumu Tarifi

Malzemeler
1 adet kefal
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet yumurta
200 gram galeta unu
2 diş sarmısak, tuz, karabiber

Deniz Lokumu Yapılışı

BALIĞIN filetosunu çıkarın ve çok ince kıyın. İçine rendelenmiş kaşar peyniri, yumurta, galeta unu, dövülmüş sarmısak, tuz ve karabiber katın. Tüm malzemeyi iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarlayın. Kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.