Yüzük Çorbası Tarifi

Malzemeler
1 su bardağından biraz az un
100 gram kıyma
2 çay kaşığı karabiber
1 çorba kaşığı haşlanmış nohut
1 çorba kaşığı nane
1 adet soğan
Bir buçuk çorba kaşığı salça
Yarım çorba kaşığı tuz
4 su bardağı et suyu
Tereyağı
Yüzük Çorbası Yapılışı
Una, yeterli miktarda su ekleyerek ele yapışmayacak sertlikte bir hamur haline getirin. Kıymayı karabiber ve tuzla karıştırın. Hamuru yufka biçiminde açıp, küçük kareler halinde kesin. Kare biçiminde kestiğiniz hamurların içine kıymadan koyun. Daha sonra hamurun dört köşesini birleştirin. İnce kıyılmış soğanı yağda salça ve nane ile kavurun. Daha sonra üzerine 4 su bardağı et suyunu ilave ederek kaynatın. Kaynayan suya önceden haşlanmış nohutu ilave edin. Hamur yüzükleri de sosa ekleyerek pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.