Levrekli Kereviz Dolması Tarifi

Malzemeler

8 adet orta boy kereviz
400 gram levrek filetosu
1 adet soğan,
2 diş sarımsak
2 adet havuç
1 adet dolmalık biber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yeteri kadar su
Bir buçuk limon
Tuz,
karabiber

Levrekli Kereviz Dolması Yapılışı

1 Levrek filetolarını küp doğrayın.Soğan ve sarmısağı ince kıyın.Havuç ve dolma biberi küp doğrayın.Zeytinyağını bir tavaya alıp soğan vesarmısağı rengi dönene dek kavurun. Üzerine havuç, biber ve levreği ekleyin.Tuz ve karabiberini ayarlayın. 5 dakikakavurduktan sonra ocaktan alın. 2 Bir tencereye su ve bir limonunsuyunu koyup kaynatın. Kerevizleritemizleyip kabuklarını soyun ve tencereyeyerleştirin. 10 dakika pişirdiktensonra soğuk su dolu bir kaba alın. Kerevizlersoğuyunca içlerini oyun ve düzbir tencereye yerleştirin. Hazırladığınız balıklı harcı içlerine paylaştırın. Tencereye 2 su bardağı sıcak su ve yarım limon suyu ekleyin. Tencerenin kapağıkapalı olarak 20 dakika pişirin. Maydanozile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.