Üzüm Pestilinde Lüfer Sarma Tarifi

Malzemeler

1 adet lüfer
3 çorba kaşığı tereyağı
6 parça üzüm pestili

Üzüm Pestilinde Lüfer Sarma Yapılışı

Balığı temizleyip, kemiksiz fileto çıkarın. Filetoları 6 parçaya bölün. Tavada yağı eritip balıkları alt üst ederek 2 dakika kızartın. Soğumaya bırakın. Sonrasında, 6 parça üzüm pestiline filetoları koyup sarın. Bir güveç kabını yağlayıp, lüfer sarmaları koyun. 150 derecede ısıtılmış fırında 6 dakika pişirin ve servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.