Tavuk Rosto Tarifi

Malzemeler

2 adet tavuk bonfile
200 gram bezelye
2 adet orta boy patates
1 adet havuç
3 çorba kaşığı sıvıyağ

Tavuk Rosto Yapılışı

Bezelye, küçük doğranmış patates ve havuçları sıvıyağda çevirin. Yarısını ayırıp, kalan yarısını iyice pişirin. Kasaba, 2 tavuğun kalça etlerini uzun dilimler halinde kestirin. Bu parçaları mutfak tezgahının üzerine yan yana serin. Ortasına sebzeli karışımı koyup, rulo şeklinde sarın. Bir fileyi de dağılmaması için etrafına sarın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 45 dakika pişirin. Rostoyu sebze garnitürü ile birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.