Et sote tarifi

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan et sote nasıl hazırlanır.

Malzemeler:
1/2 kilogram kuşbaşı dana eti
2 tane domates
1 tane soğan
1 çay bardağı sıvıyağı
2 tane biber
Tuz ve kekik
Yapılışı: Rendelenmiş soğanı pembeleşene kadar kavurun. Daha sonra eti ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Pişen etin içine doğranmış domates ve biberleri ekleyin. Biberleri sote ettikten sonra, tuzunu, karabiberini ayarlayın. Etin üzerine 2 bardak sıcak suyu koyun ve pişirin. Pişen et soteye son olarak kekik ilave edin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.