Kırmızı toz biberli tavuk kanadı tarifi

Kırmızı toz biberli tavuk kanadı nasıl yapılır?

Malzemeler; (6 kişilik)
1 kg tavuk kanadı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1'er çorba kaşığı Kırmızı Tatlı Biber, Kırmızı Acı Biber, Kekik
2 çorba kaşığı yoğurt
2 diş dövülmüş sarmısak
Tuz

Kırmızı toz biberli tavuk kanadı yapılışı;

Zeytinyağı ile fırın kabını yağlayın. Bütün malzemeyi derin bir kapta karıştırın ve soslanmış kanatları fırın kabına dizin. Hafif kızarmaya başlayıncaya kadar 200 derece fırında, daha sonra ısıyı 170 dereceye düşürerek kızarana kadar pişirin.


GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.