Ton Balıklı İspanyol Salatası Tarifi

Malzemeler
300 gram ton balığı fileto
4 adet patates
4-5 adet yumurta
9-10 adet minik domates
1 adet marul
12 adet enginar yaprağı
20 adet siyah zeytin
250 gram kuşkonmaz
6 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
Tuz, karabiber

Ton Balıklı İspanyol Salatası Yapılışı
Ton balığının filetosunu 4 parçaya bölüp, ızgarada pişirin. Yumurtaları ve patatesleri haşlayıp dört parçaya dilimleyin. Domatesleri ikiye kesin. Marulu yıkayın. Servis tabağına kızarmış balık, yumurta, patates, domates, haşlanmış kuşkonmaz, zeytin ve enginar yaprağını yerleştirin. Üzerine zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber karışımından oluşan sosu gezdirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.