Kereviz Çanağında Deniz Börülcesi Salatası Tarifi

Malzemeler

2'şer adet kereviz ve limon
Yeteri kadar su
400 gram deniz börülcesi
Bir buçuk çay bardağı vişne sirkesi
1 çay bardağı zeytinyağı
1'er adet havuç ve kırmızı biber,
tuz
Süslemek için: Limon dilimleri

Kereviz Çanağında Deniz Börülcesi Salatası Yapılışı

Kerevizlerin kabuğunu soyun ve ortadan ikiye kesip, içlerini oyun. Kerevizleri, 1 adet limonun suyu ve 3 su bardağı su ile birlikte 15 dakika haşlayıp, süzün. Deniz börülcesini yıkayın ve yarım çay bardağı vişne sirkesi ve 5 su bardağı su ile birlikte 15 dakika haşlayıp, süzün. Soğuk suya koyup, 2-3 dakika bekletin. Süzdükten sonra içindeki kılçığı çekip, çıkarın. Bir tavaya yarım çay bardağı zeytinyağı koyun ve ince dilimlenmiş havuç ile kırmızı biberi kısık ateşte 10 dakika soteleyin. Soğuduktan sonra içine kalan 1 çay bardağı nar sirkesi, yarım çay bardağı zeytinyağı, 1 adet limonun suyu ve tuzu koyup, karıştırın. Kerevizlerin içine bu harcı paylaştırın ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Dilimlenmiş limonla birlikte süsleyip, servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.