İçi Baklalı Kereviz Tarifi

Malzemeler
4 adet büyük boy kereviz
1 su bardağı kuru bakla
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet soğan,
Yeteri kadar su,
tuz
1'er adet portakal ve limonun suyu
Üzerine: Limon suyu, dereotu

İçi Baklalı Kereviz Yapılışı
1- Kuru baklayı akşamdan ıslatın.Zeytinyağının yarısını tencereye alıp,piyazlık doğranmış soğanı üzerine ekleyinve rengi dönene dek kavurun. Islattığınızbaklayı süzüp tencereye ilave edin.Üzerine 2 su bardağı soğuk su ekleyin vehafifçe yumuşayana dek pişirin.

2- Diğer taraftan kerevizleri soyup,1 cm kalınlığında halkalar halindedoğrayın ve ayrı bir tencereye dizin.Üzerine kalan zeytinyağı, 1 su bardağıılık su, portakal ve limon suyunu gezdirin.Kapağı kapalı olarak kereviz yarıyarıya yumuşayana dek pişirin. Üzerinesuyuyla birlikte iç baklayı ekleyin. Tuzunuayarlayın ve tenceredeki malzemeyumuşayana dek pişirin. Servis tabağınaalın. Üzerine arzunuza göre limon suyugezdirin. Dereotu ile süsleyin. Ilık ya dasoğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.