Fındıklı şekerpare

Unu hamur yoğurma kabına alın. Ortasını açıp yumurta ve margarin ekleyip, yoğurun. Pudra şekeri ve irmik ilave edip yoğurun. Kabartma tozu ekleyip 1-2 dakika yoğurun. Hamurdan bezeler koparıp şekil verin.
Üzerlerine fındık yerleştirip, ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika pişirin.
Şerbet için toz şeker, su ve limon suyunu tencereye alıp, kaynatın. Fırından çıkardığınız sıcak şekerparenin üzerine sıcak şerbeti gezdirin.
Malzemeler
50 adet fındık
250 gram un
1 adet yumurta
125 gram oda sıcaklığında margarin
Yarım su bardağı pudraşekeri
Yarım çay bardağı irmik
1 paket kabartma tozu
Şerbet için:
2, 5 s.b. toz şeker
2 s.b. su
Yarım limonun suyu
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.