Lorlu Cevizli Gözleme Tarifi

Malzemeler
6 adet yufka
200 gram taze süt loru
Bir buçuk su bardağı çekilmiş ceviz
1 adet orta boy soğan
Üzerine sürmek için: Tereyağı
Lorlu Cevizli Gözleme Yapılışı
Soğanı soyup, piyazlık doğrayın. Lor ve iri çekilmiş cevizle karıştırın. Yufkaları açıp, ortasına 3-4 çorba kaşığı cevizli içten koyun. Kenarlarını katlayın. Bu işlemi, evdeki yapışmaz yüzeyli tavanızın büyüklüğüne göre yaparsanız çok iyi olur. Daha sonra yufkaları yapışmaz yüzeyli tavada, orta ateşte arkalı-önlü kızartın. Pişen taraflarına fırça ile tereyağı sürün. Sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.