Erişteli Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler
Bir buçuk su bardağı pilavlık bulgur
1 su bardağı ev eriştesi
2 çorba kaşığı tereyağı
4-5 su bardağı et suyu veya su
200 gram ceviz içi
Tuz
Erişteli Bulgur Pilavı Yapılışı
EV eriştesini tereyağında hafif pembeleşene kadar kavurun. Yıkanmış ve süzülmüş pilavlık bulguru ilave edip kavurmaya devam edin. Et suyu veya suyu ilave edin. Tuzunu da ekledikten sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Ağzı kapalı olarak 10 dakika demlenmeye bırakın. Diğer yanda ceviz içini bıçakla incecik kıyın. Demlenen pilavı servis tabağına alın ve üzerine ceviz içini serpin. Kaburga söğürmesi ile birlikte sıcak olarak servis yapın. GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.