Rijkaard'ın kafası karışık!

Hollandalı teknik adam önce "Takım olarak iyi oynadık" dedi. Sonra da "Eğer takımın en iyileri stoperlerimizse bir sorun var demektir" ifadesini kullandı. Bu sözler herkeste büyük şaşkınlık yarattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2010 Güncelleme 08 Şubat 2010, 12:47
Rijkaard’ın kafası karışık!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalan G.Saray'da teknik patron Frank Rijkaard'ın sinirli hali, kullandığı cümlelere de yansıdı. Maçtan sonra çelişkili ifadeler kullanan Hollandalı teknik adam, önce takımının iyi futbol ortaya koyduğunu söyledi. Hemen ardından "Bugün sahada takımın en iyisi stoperlerimizse bir sorun var demektir" ifadesini kullandı. Rijkaard'ın ağzından çıkan bu sözler kafasının karışık olduğunu ortaya koydu.

Futbolcularına patladı
Rijkaard'ın Kayseri maçının ardından soyunma odasında futbolcularına ateş püskürdüğü de gelen haberler arasında. Özellikle forvet oyuncularına sert çıkan Hollandalı teknik adam, "Sahada dediklerimin tam tersini yaptınız. Oyunu kanatlara açın dedim, siz ısrarla ortadan oynadınız ve rakip savunmayı rahatlattınız. Kendi kafanıza göre futbol oynuyorsunuz" dedi.

Giovani alışana kadar!..
Antalya ile kupada oynanan maçın ardından Kayseri'de de dökülen Giovani Dos Santos'un takıma uyum sağlamakta zorlandığı gözlendi. Rijkaard'ın, formsuz görüntüsüne rağmen Giovani'yi 85 dakika oyunda tutması futbol otoritelerinin tepkisini çekti.

G.Saray'da kupa mesaisi
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kayseri maçında 11'de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaparlarken, diğerleri 1.5 saatlik idmanın tamamına katıldı. Sabri ve Hakan Balta salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalışırken, Jo ve Ufuk Ceylan'ın tedavilerine devam edildi.

İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ