Keita: Gollerimin arkası gelecek

A.Madrid'e attığı gole turun kapısını aralayan Abdul Kader Keita, "Maçtan önce gol atacağımı söylemiştim. Beşiktaş derbisinde de fileleri havalandırırım" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2010 Güncelleme 20 Şubat 2010, 00:53
Keita: Gollerimin arkası gelecek

İÇİNDEKİLER

Bu skor bize yeter
Disiplinsiz hareketleri ve düşük performansı nedeniyle eleştirilen Keita, Atletico Madrid'e attığı golden sonra tekrar gönülleri fethetmeyi başardı. Sarı-Kırmızılı takımın tur şansını değerlendiren Keita, "Bu skor bizi bir üst tura taşır. Ama biz Ali Sami Yen'de kazanıp turu geçeceğiz" dedi.

Derbiye kitlendik
Pazar günkü derbiyle ilgili de konuşan Keita, "Beşiktaş'ın gücünün farkındayız. Ama iyi bir hava yakaladık. Bunu bozmayacağız. Beşiktaş karşısında da gol atacağım. Liderliği kaptırmaya niyetimiz yok" diye konuştu.

Cimbom 2 fire birden verdi

İspanya' dan aldığı 1-1'lik skorun sevincini yaşayan Galatasaray, diğer taraftan Elano ve Caner'in sakatlıklarıyla sarsıldı... Karşılaşmanın 35. dakikasında yerini Dos Santos'a bırakan Caner'in sağ kasığında ağrıları bulunduğu belirtilirken Elano'nun ise üst adalesinde sakatlığı olduğu öğrenildi. Zaten sakatlıkların çok olması nedeniyle kadro kurmakta zorluk çeken Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi bu iki futbolcunun durumu canları sıktı.

Franco'nun tatlı intikamı
Atletico Madrid'in kalesini 5 yıl koruyan Galatasaray'ın file bekçisi Leo Franco, önceki akşamki performansıyla hem Türkiye'yi hem de İspanyolları mestetti. İspanyol basını, Atletico Madrid için, "İyi futbol, kötü sonuç. İşimiz İstanbul'da zor" başlıkları atarken Leo Franco'ya da geniş yer ayırdı. Franco'nun 1 gol yemesine rağmen kalesinde devleştiğinden bahseden As Gazetesi, "Leo'nun tatlı intikamı. Galatasaray'ı gece boyunca korudu" başlığını attı.

Derbiye ilgi büyük
Yarın İnönü Stadı'nda oynanacak Beşiktaş-G.Saray maçına Sarı-Kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Dün G.Saray'a ayrılan 1600 bilet Ali Sami Yen Stadı'nda 1.5 saat içinde tükendi. Taraftarlar, 1 kişinin an fazla 2 bilet alabilmesine rağmen biletlerin nasıl bu kadar çabuk tükendiğine bir anlam veremediklerini söyledi.



İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ