Kadıköy'ün tılsımı yeter

Emre, "Lille yenilgisi için üzgünüz. Ancak rövanşta iyi oynayıp, Kadıköy'ün de tılsımıyla turu geçeceğiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2010 Güncelleme 20 Şubat 2010, 09:23
Kadıköy’ün tılsımı yeter

İÇİNDEKİLER

Tur inancımız tam
F.Bahçe'nin milli yıldızı Emre Belözoğlu, FB TV'de Fenercell ve internet üzerinden taraftar, spor yazarı ve takım arkadaşlarının sorularını yanıtladı. 2-1'lik Lille yenilgisi için üzgün olduklarını belirten Emre "Tura olan inancımız tam. Taraftarımızın önünde iyi mücadele edip galip gelerek turu geleceğiz. Biz futbolcular olarak Kadıköy'ün tılsımına inanıyoruz" dedi.

Dilmen ve Alex sordu
Milli oyuncu, Rıdvan Dilmen'in, "Tam performansınla oynuyor musun" sorusuna "Kendimi başarısız bulmuyorum ama daha iyisini de yapabilirim. Skora etki edebilecek biriyim" dedi. Emre, Alex'in sorusuna da "Evet Türkiye'de gençlere fazla şans verilmiyor" diyerek destek çıktı.

Vedo'nun golü kapıyı açtı!
Fransa'dan dönen F.Bahçe, Bursa maçı hazırlıklarına başladı. İdman öncesinde Roland Koch, "Vedo'nun golü" diye seslendi, futbolcular da hep bir ağızdan "Kapıyı açtı" diye bağırdı. İdmana sakatlığı olan Lugano katılmazken, Deivid takımdan ayrı çalıştı.

Alex'ten iyi haber
Lille maçının son dakikasında adalesinde ağrı hissettiği için oyundan çıkan Alex, Bursa maçında oynuyor. Brezilyalı yıldızın hiçbir sakatlığının olmadığı, forma giymesine engel bir durum olmadığı açıklandı.


İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ