Bombalar patlıyor Lassana Diarra geliyor!

UEFA endişesi nedeniyle birçok yıldızla görüşen fakat imza attıramayan Kanarya Mehmet Topal ve Lucio'yu bitiriyor. Fener, Lassana Diarra'yı da her an açıklayabilir

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 23 Haziran 2012
Bombalar patlıyor Lassana Diarra geliyor!

İÇİNDEKİLER

UEFA'nın Şampiyonlar Ligi vizesi vermesiyle derin bir oh çeken Fenerbahçe yönetimi artık gözünü transfere dikti... Sezonun sona ermesinin ardından birçok yıldızla görüşen fakat ceza endişesi nedeniyle imzaları attıramayan Sarı-Lacivertliler artık bombaları bir bir patlatmaya hazırlanıyor.

ALİ YILDIRIM: ELİMİZ GÜÇLENDİ
Transferler hakkında açıklama yapan İkinci Başkan Ali Yıldırım, "Artık elimiz güçlendi. Transferle ilgili hareketli günler bizi bekliyor. İlk planımız iki stoper, iki orta alan oyuncusu almak" diye konuştu. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Fenerbahçe, Valencia formasını giyen Mehmet Topal'ın transferini 1-2 gün içinde açıklayacak.

ARTIK SIRA İMZALARA GELDİ
Yönetimin ayrıca Inter'in Brezilyalı stoperi Lucio ile de büyük oranda anlaştığı, imzaların an meselesi olduğu öğrenildi. Uzun süredir görüştüğü Valencia'lı Tino Costa konusunda pürüzleri ortadan kaldıran Fenerbahçe, bir yandan da Real Madrid'in yıldızı Lassana Diarra ile pazarlık yapıyor. Yönetim bu iki yıldızdan birisini kadroya katacak.

AMRABAT LİSTEDE YOK
Öte yandan Ali Yıldırım, Amrabat konusundaki spekülasyonlara da açıklık getirdi. Yıldırım, "Mayıs ayında bize teklif edildi ama ilgilenmedik. Hala da ilgilenmiyoruz. Bütçesine uyan alabilir" dedi.

SÖZLEŞMEDE MADDE YOK
İdari Menajer Hasan Çetinkaya, "Kuyt'un sözleşmesinde Avrupa ile ilgili madde yok. Tercihini bizden yana kullandı" dedi.

GOLCÜ DE GELEBİLİR!
Fenerbahçe'nin şu anda gündeminde stoper ve orta alan transferi var... Fakat alınan bilgilere göre Henri Bienvenu her an elden çıkartılabilir. Sarı- Lacivertli yönetimin bu durumda Moussa Sow'u yedekleyecek genç bir golcüyü kadrosuna katabileceği konuşuluyor.