TANESİ 150-200 LİRA
Yetiştirdiği kazları 150-200 liraya sattığını belirten Kaleli, şu açıklamayı yaptı: "Yaklaşık 500 tane kazım var. Nasip olursa önümüzdeki yıl 5 bine çıkarmayı düşünüyorum. Hep doğal besleniyorlar, çayırda çimende kendileri otlayıp besleniyorlar. Sadece kendi ektiğim, ürettiğim arpayı veriyorum. Doğal ortamda havuz yaptım. Bu kazların eti çok lezzetli, anlatmakla olmaz, yemek ve tatmak lazım. Vatandaşlardan çok yoğun talep alıyorum. Hobi olarak başladığım iş ekmek kapım haline geldi. Ben çocukluğumdan beri bu köyde yaşadım. İstanbul'da 3 yıl kaldım, ama 3 yılda İstanbullu olmadım. Burası benim baba toprağım. Baba toprağıma hizmet etmeyi seviyorum."