Magazin dünyasının akılalmaz ilişkilerinin arkası kesilmiyor! Dün gelen iki haber, "Ünlüler, evliliği evcilik oyunu sanıyor" dedirtti. 2015 Temmuz'undan beri süren olaylı boşanma davalarıyla gündemi meşgul eden Bade İşçil ile Malkoç Süalp, dün ayrılmak istemediklerini belirtti. Birbirlerini 'şiddet ve tehdit' ile suçlayan ünlü çiftin boşanma davası, dün İstanbul 15. Aile Mahkemesi'nde görüldü.
OĞULLARI İÇİN YENİDEN...
Bade İşçil ile Malkoç Süalp'i duruşmada avukatları temsil etti. İşçil'in avukatı, "4 Şubat 2016'dan beri taraflar aile ikametgahında aralıksız birlikte yaşamaktadır. Birlikte 10 günlük de yurt dışı tatili yapmışlardır" dedi. Sosyetik işadamının avukatından da benzer açıklama geldi: "Taraflar oğullarının da menfaatini gözeterek bir araya gelmişlerdir. Karşılıklı davaların reddini talep ediyoruz." Bu sözler üzerine davayı karara bağlayan mahkeme, boşanmanın reddine hükmetti.
AÇIKLAMA RIZA'DAN
Bir diğer şaşırtıcı haber ise İrem Derici ve Rıza Esendemir'den geldi. Ocak ayında boşanacaklarını açıklayan 2 yıllık evli çift, 2 gün sonra "Evliliğimiz devam ediyor" dedi. Bir süre önce de ABD tatiline çıkan çiftin, dün sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Boşanmayı ilan eden taraf ise radyocu Rıza Esendemir oldu. Ünlü radyocu, "Karşılıklı anlaşarak boşandık" dedi.
BİR GARİP BARIŞMA
Boşanma davalarını geri çeken İşçil ile Süalp'in, oğulları Azur için evliliklerine yeni bir şans vermek istedikleri öğrenildi. Olaylı boşanma davasıyla şöhretine şöhret katan Bade İşçil'in kısa süre sonra oyunculuk kariyerine start vereceği konuşuluyor.
BİR GARİP BOŞANMA
Yaklaşık iki yıl süren evliliğinin dün bittiğini açıklayan Rıza Esendemir, boşanma davası görülmeden hemen önce İrem Derici'nin fotoğrafını paylaşıp altına "İyi ki doğdun güzelliğim. Umarım yeni yaşında her şey gönlünce olur" yazdı. Ünlü popçu da sosyal medyada 'Esendemir' soyadını kullanmaya devam ediyor.