Kıran kırana Belhanda

Dünya futbolunun en önemli genç yeneteklerinden biri olan Belhanda ile anlaşan Sarı-Lacivertliler, Montpellier ile pazarlıklarda da istediği noktaya ulaşmak üzere. Gelen son bilgilere göre arada 3 milyon Euro'luk fark kaldı

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 05 Ocak 2013
Kıran kırana Belhanda

İÇİNDEKİLER

Birçok yıldızla görüşmesine rağmen henüz transferde somut bir adım atamayan Fenerbahçe'de Younes Belhanda sesleri giderek yükseliyor... Sarı- Lacivertliler, dünya futbolunun en önemli genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen Faslı yıldızın transferinde adım adım sona geliyor.

MONTPELLIER'İN TUTUMU YUMUŞUYOR
Aykut Kocaman'ın listesinin en tepesinde yer alan transfer için yaklaşık 15 gün önce girişimlere başlayan Fenerbahçe yönetimi, 22 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle prensip anlaşmasına varmıştı. Ardından Montpellier ile masaya oturan Sarı-Lacivertliler, 8 milyon Euro teklif etmiş fakat "15 milyon Euro'dan aşağı olmaz" yanıtı nedeniyle geri adım atmıştı.

'SATIŞTAN %20' ÖNERİSİ
Aykut Kocaman'ın "Mutlaka alalım" ısrarı sonrası birkez daha harekete geçen Fenerbahçe, bu kez 10 milyon Euro'luk teklif sundu. Israrlı pazarlıklar sonrasında Fransız kulübünün de 13 milyon Euro'ya kadar indiği belirtildi. Sarı-Lacivertliler'in Montpellier'e ayrıca Belhanda'nın bir sonraki satışıdan yüzde 20 de teklif ettiği ve görüşmelerin olumlu bir noktaya geldiği ifade edildi.

ÇETİNKAYA, B PLANI BENAT'A GİTTİ
Dün transferle ilgili konuşan Aykut Kocaman, "Hücum yattına yönelik, asist ve golleriyle katkı yapabilecek bir isim istiyorum" sözleriyle de Belhanda'yı işaret etti. Öte yandan İdari Menajer Hasan Çetinkaya, İspanya'ya gitti. Çetinkaya, Belhanda'nın alternatifi olan Benat için temaslarda bulunacak.

BİR İDDİA DAHA: JOHAN VERDU
İspanyol basını F.Bahçe ile ilgili yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Gazeteler, Kanarya'nın Espanyol'da oynayan Verdu'yu istediğini yazdı.