Ölümüne tedavi!

Kesinlikle oynayamaz' denen Luis Suarez'i tekerlekli sandalyeden kurtarıp kupaya yetiştiren Doktor Ferreira'nın Suarez'i iyileştirmek için kanser tedavisinden vazgeçtiği öğrenildi

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 22 Haziran 2014
Ölümüne tedavi!

İÇİNDEKİLER

Uruguay Milli Takımı'nın yıldızı Luis Suarez, İngiltere karşılaşmasında attığı golden sonra takım doktoru Walter Ferreira'ya sarılarak mutluluğunu onla paylaştı.. Aslında Suarez ile doktoru Ferrieira'nın hikayesi biraz farklı.. Sakatlığı nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen ve İngiltere karşılaşmasına yetişen Suarez, 1 ay önce tekerlekli sandalyedeyken İngiltere maçında attığı 2 golle İngiltere'yi yıkan isim oldu. Yıldız golcü, İngiltere karşılaşmasında attığı ilk golden sonra yedek kulübesine koşarak iyileşme sürecinde kısa sürede sahalara dönmesini sağlayan doktoruna sarıldı.

TEDAVİSİNİ 1 AY ERTELEDİ!
İşte burada gözlerden kaçan bir ayrıntı var. Suarez'i Dünya Kupası'na yetiştiren 63 yaşındaki doktoru Walter Ferreira kanser tedavisi görüyordu. Suarez'i iyileştirmek ve Dünya Kupası'na yetiştirebilmek için kendi kanser tedavisini erteledi. Suarez,her fırsatta şükranla bahsettiği doktoru için İngiltere maçı sonrasında soyunma odasında video çekip Ferreira'ya teşekkür etmeyi ihmal etmedi.