Koçlar aşka doyacak

2012'de Koçlar ateşli bir aşka yelken açıyor. Koç kadınları sabırlı davranarak evlerindeki huzuru korurken, erkekleri macera peşinde koşmaya devam edecek. İşte ise zekaları ön plana çıkacak...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :20 Aralık 2011
Koçlar aşka doyacak

İÇİNDEKİLER

Bir Koç burcu üyesi olarak 2012 yılında da biraz bencil, atılımcı ve cesur olacaksınız. Çok pratiksiniz ve hiçbir zaman günlük sıkıntıları kafanıza takmayacaksınız. Zodyak evinizin ilk ev oluşu ile olayları başlatmaktan ve liderlikten hoşlanıyorsunuz. Koç aynı zamanda kafayı ve zekayı da simgeler. Ama gece ve gündüz doğumlarında aynı burç olmanıza rağmen değişik farklı özellikleri taşırsınız. Bunun için doğum saatinizi bilmeniz gerek.

GECE DOĞUMU
2012 sizlere değişik bir yıl sunacak. İlk bakışta ağırbaşlı ve sakin olmanıza rağmen içinizde kopan fırtınaları birileri keşfederse tam patlama noktasına geleceksiniz. Bu yıl sizlere değişim sunacak, kendinizi tanımakta bile güçlük çekebilirsiniz.

GÜNDÜZ DOĞUMU
2012 yılı sizler için bir hayli unutulmaz yenilikler yaşatarak zaman zaman üzüntülü olsa da genellikle mutlu bir yıl olacak. Sizler sakin ve mütevazı olamayan kişilersiniz. İşte arada gece gündüz farkı. Öfke, asabiyet, tez canlılık ve aşırı duyarlı vicdani yapıları çok güçlü olan grupsunuz. Sert görünen ama yumuşak kalpli insan size denir.

AŞK: ÇOK ÇEKİCİSİNİZ
Diğer yıllara göre biraz içine kapanık gibi görünebilirsiniz ama ölçüyü fazla kaçırmadıkça çekiciliğiniz ön plana çıkacak. Karşı cinse karşı ağırdan almayı abartırsanız bu yıl aşk hayatınız olumsuz geçebilir. Aşık olacağınız kişi karşınıza yılın ilk yarısında çıkacak. Dengeli ve kışkırtıcı edalar takındığınızda ateşli bir aşka siz lider olmak üzere başlamış olacaksınız. Bekarlar, yılın ilk altı ayından sonra evlilik hazırlığı içinde olabilirler. Ancak burcunun ilk 10 gününde doğanlar üzerlerinde baskı kurulduğunu hissederek bu evlilikten vazgeçebilirler.

KOÇ KADINLARI SABIRLI
Evlilik konusunda rakip sayılabilecek hemcinsleri Koç kadınlarının gözlerini korkutabilir. Üst seviyelere ulaşan korku ve endişe sizleri psikolojik olarak etkileyebilir. Eşinizle aranızdaki huzurunuzun bozulmasının başlangıcı sayılabilir. Böylece karşı tarafın istediğini elde etmesini sağlamış olabilirsiniz. Eğer eşinizle bugüne kadar tam bir uyum içinde birlikteliğiniz varsa ve bazı olumsuzlukları görmemek ve duymamaktan yana olursanız bu yuvayı hiç kimsenin bozamayacağı aşikar. İş arkadaşlarınızla tatlı bir rekabete başlayabilirsiniz.

KOÇ ERKEKLERİ ÇAPKIN
Flört etmekten hoşlanıyor, bir hayli macera peşinde koşuyorsunuz. Ancak bu yıl bunu denemeye kalkışmayın. Çünkü gerek iş gerek özel hayatınız hiç müsait değil. Mali kayıplar yaşadığınız günleri hatırlamanız gerekli. Evinizin tek hakimi siz olacağınızdan sorumluluklarınızı da unutmamalısınız. Çabuk aldanıyorsunuz. Oysa 2012'de öz gezegeniniz Mars size birçok uyarılarda bulunacak. Yılın başında yaşayacağınız olaylar size ders olmalı.

SAĞLIK: DENGELİ BESLENİN
Bu yıl sağlığınızda fiziksel olarak ilk bakıldığında hiçbir problem olmasa da içsel olarak rahatsızlıklarınız baş gösterebilir. Özellikle burcunun 2. evinde doğanlar için (3 Nisan-13 Nisan arası) için sağlık sorunları biraz daha fazla. Baş ağrısı, migren, yüksek tansiyon veya depresyon baş gösterebilir. Diğer günlerde doğanlar kendilerine çok önem vermeleri ve dengeli beslenme sebebinden dolayı sağlığını dengede tutabilecekler.

İŞ: İHTİYATLI DAVRANIN
Bu yıl güçlü iş ortaklıkları kurma imkanınız olacak. Ortaklarınızla eşit haklarınız olmasına rağmen liderlik vasıflarınızı her zaman ön plana atacaksınız. Fakat tatlı diliniz ve zekanız sayesinde isteklerinizi çok çabuk kabul ettireceksiniz. Fakat aşırıya sakın kaçmayın. Çünkü dikkat çekerseniz saygınlığınız kalmayabilir. Birçok dostunuz bonkörlüğünüze güvenerek sizden borç para isteyecek. İhtiyatlı davranırsanız bu yıl Temmuz'dan itibaren maddi geliriniz artacaktır. Yeni hobiler edinerek bu konuda başarı sağlayan ender burçlardan biri sayılacaksınız.

GRUBUNUZ: Ateş
GEZEGEN: Mars
UĞUR SAYI: 9, 7, 3
RENK: Kırmızı
BELİRGİN ÖZELLİĞİNİZ: Cesaret
HEDEFİNİZ: Zafer
HATANIZ: Acelecilik
İSTEĞİNİZ: Liderlik
ÇİÇEK: Lale
TAŞINIZ: Pırlanta

BİNNUR SORMAGEÇ