Yaşam Koç'u

Koç burcu, 2013'ün ilk aylarında bol miktarda para kazanacak. İş hayatında daha başarılı bir yıl geçirecek. Bekarlar evliliğe adım atacak. Sağlıkta ise karaciğer, safra kesesi ve mideye dikkat

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :07 Aralık 2012
Yaşam Koç’u

İÇİNDEKİLER

Yeni yıla sayılı günler kaldı. İnsanoğlunu burç heyecanı sardı. Biz de sizler için önümüzdeki yılın falına baktık. Medyum Amar Baladeva'dan burçlar için yeni yılın yorumu aldık. İlk burç ise Koç. İşte uyanışın ve hırsın adresi olan Koç'un 2013'teki haritası...

iŞ HAYATI
Yılın ilk yarısında yetenekleriniz size hem maddi hem de manevi olarak çok şey kazandırabilir. Bu sayede etrafınızdaki insanlar da rahat edecek. Ancak Temmuz ayında harcamalarınıza dikkat edin. Eylül'de ise işle ilgili yeni bir teklif alabilirsiniz.

AŞK HAYATI
Evli olan Koçlar, yılın ilk yarısında mutluluklarının doruğuna çıkabilir. Bekar olanlar ise Haziran'da hayatının aşkını bulabilir. Hatta bu aşklar, evliliğe kadar gidebilir. Özellikle Koç kadını bu konuda çok şanslı.

SAĞLIK
Koç burcunun vücudundaki en zayıf noktası, hiç kuşkusuz sindirim sistemi. Bu nedenle sindirim sistemi organlarına dikkat etmekte kesinlikle fayda var. Zira Koç burçları, yeni yılda karaciğer, safra kesesi ve mideye bağlı sağlık sorunları yaşayabilir.

BESLENME
Enerji olarak sürekli yüksekte bulunan Koçlar, her daim hızlı yemek yer. Hatta her öğünde yemeklerinin miktarını arttırır. Ama yeni yılda Koçlar buna dikkat etmeli. Unuttukları suyu bol bol içmeli. Aksi halde kilolu günler sizi bekliyor.

MODA
Koç burcu, hareketli, hırslı ve özgüveni yüksektir. Bu burcun kadını, yeni yılda kıyafet seçiminde rahatlığı ön plana çıkarabilir. Saflığı temsil ettiğinden doğal kumaşları tercih edebilir. Koç erkekleri ise maskülen modaya yönelebilir. Bu nedenle spor kıyafetlerinden çok klasik giyimleri tercih edebilir.

TATiL
Koç insanı için tatil demek; heyecanlı, yeni olaylarla gücünü ve dayanıklılığını ölçmek demektir. Koç, diğer burçların aksine tatilinde günlük hayatından çok farklı şeyler yaşamak ister. Bu nedenle 2013 yılının yazında kendinize macera dolu bir tatil ayarlayabilirsiniz. Ama tatil için size en uygun ay Ağustos. Hatta bu ayda yurt dışı planı da yapabilirsiniz. Ancak güneşe dikkat.

ÜNLÜ İSİMLER
Fatih Sultan Mehmet, Marlon Brando, Mariah Carey, Gary Oldman, Kadir İnanır, Şebnem Ferah, Sakıp Sabancı, Demet Şener, Sadri Alışık, Ayhan Işık, Kartal Tibet, Eric Clapton, Leonardo Da Vinci, Charlie Chaplin, Al Gore, Aretha Franklin, Celine Dion, Diana Ross, Warren Beatty, Francis Ford Coppola, Harry Houdini, Johann Sebastian Bach, Kerim Abdül- Cabbar, Leonard Nimoy, Tennessee Williams, Vincent Van Gogh, Duygu Asena, Mahsun Kırmızıgül, Descartes, Vincent Van Gogh, Herbert von Karajan, Ömer Şerif, Zeki Alasya, Nurgül Yeşilçay, Deniz Akkaya, Kayahan.

ÖZELLİKLERİ
YÖNETİCİ GEZEGENİ: Mars
ELEMENT: Ateş
NİTELİK: Öncü
UĞURLU SAYILARI: 1,9
GÜN: Salı
UĞURLU TAŞI: Yakut
RENK: Kırmızı
TAROT KARTI: İmparator
HAYVAN: Koyun
BİTKİ: Itır, hanımeli pars zambağı
KIYMETLİ TAŞ: Elmas
KIYMETLİ MADEN: Demir


AMAR BALADEVA