Bayramda bulguru kaşıklayın

Bayram sofraları, herkesin iştahını kabartıyor. Batıgöz Sağlık Grubu'ndan Diyetisyen Büşra Kaya, bayram sofralarında sağlık sorunu yaşamamak için önerilerini açıklıyor. Kurban Bayramı'nda kalp-damar, hipertansiyon, diyabet ve böbrek gibi kronik hastalığı olanların kırmızı et tüketiminde daha dikkatli olmasını söylüyor. Etin yanında pirinç pilavı yerine bulgur pilavı tüketilmesinde fayda olduğunu vurgulayan Dyt. Kaya: "Gazlı içecekler yerine ayran veya yoğurt tüketin" uyarısında bulunuyor. Etin 24 saat buzdolabında dinlendirilmesini ve mutlaka 30 defa çiğnenmesini öneriyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.