Namusunu 'temiz'lemiş!

Ertuğrul Temiz, dini nikahlı eşi Gülcan Güneş’in kendisini aldattığından şüphelendi. Kıskandığı kadını banyoda silahla başından vurarak katletti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
Namusunu ’temiz’lemiş!

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetleri, bitmek tükenmek bilmedi. Samsun Atakum'daki Körfez Mahallesi'nde önceki akşam Ertuğrul Temiz (39) ile birlikte yaşadığı ve bir erkek çocukları olan dini nikahlı eşi Gülcan Güneş (44) arasında tartışma çıktı. Olay yerini kavgaya bıraktı. Temiz, banyoda Güneş'i tabancayla başından vurarak öldürüp, küçük çocuğu da alıp kaçtı. Daha sonra erkek kardeşini telefonla arayarak Gülcan Güneş'i öldürdüğünü anlattı.

'DAHA ÖNCE MORLUKLAR VARDI'
Temiz'in kardeşinin ihbarıyla eve gelen polis ekipleri, evin banyosunda Güneş'in cansız bedeniyle karşılaştı. Gülcan Güneş'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. Temiz, "Eşimin banyoya girdiği sırada vücudunun bazı noktalarında morluklar vardı. Aldatıldığını düşünüp tabancayla vurdum" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN