Çok Mesut

Real Madrid'li futbolcu Mesut Özil, sevgilisiyle Manhattan'da tatil yaptı. İnternette paylaştığı fotoğraflar, mutluluğun kanıtıydı. Alman medyası ise bomba aşkı manşete taşıdı

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 17 Haziran 2013
Çok Mesut

İÇİNDEKİLER

Türk asıllı futbolcu Mesut Özil (25), adının hakkını verdi! İspanya Real Madrid'in futbolcusu, şarkıcı Mandy Grace Capristo ile aşkın büyüsüne kapıldı. Real Madrid ve Alman Milli Takımı'nın yıldızı Mesut Özil, futbol kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geldi. 2 yıl önce Anna Maria'dan ayrılan futbolcunun kalbi uzun süre boş kaldı. Sahalara adını altın harflerle yazdıran sporcu, gönlünü pop şarkıcısı ve model Mandy Grace Capristo'ya (23) kaptırdı. Yoğun geçen sezonun ardından tatile giden Özil, sevgilisiyle birlikte Manhattan'da tatil yaptı. Başarılı futbolcu, aşk fotoğraflarını Instagram'da paylaştı. Alman basını ise bu görüntüleri manşete taşıdı. Dünyaya adını duyuran ünlü futbolcu, sosyal paylaşım sitesinden aşkını, "Özel hayatıma daha çok özen göstermeliyim. Aradığım aşkı buldum. Çok mutluyum" sözleriyle haykırdı.

NEŞELİ HAYAT...
Kriz ortamındaki Real'in son dönemlerdeki değişmez oyuncularından birisi olan Mesut'un son zamanlardaki neşeli tavırları gözlerden kaçmıyor. Bunun nedeni olarak da güzel şarkıcı Mandy gösteriliyor. Alman basını, "Yeni aşk Mesut Özil'in sportif performansına katkıda bulunacak mı?" sorusunu gündeme getiriyor.