Türkiye zengin mutfağıyla dikkat çekerken, şeflerimizin başarısı da tüm dünyada konuşuluyor. Pek çok şefimiz, dünya çapında tanınıyor.
'Et sihirbazı' olarak tanınan
Nusret Gökçe, Japonlar'a ders vermeye başladı. Yemek yapmaya meraklı
Japonlar, et pişirme tekniklerini öğrenmek için Nusr-Et Steakhouse'un kurucusu
Nusret Gökçe'nin kapısını çalıyor.
Türkiye'ye gelen
Japonlar, toplu halde
Nusret Gökçe'den randevu alıp, et pişirmenin inceliklerini öğreniyor. Et dersleri vermeye başlayan
Nusret Gökçe, "Eskiden bizler bir şeyler öğrenebilmek için yurt dışına bakmaya, görmeye giderdik. Artık Japonya'dan geliyorlar,
et sanatını öğrenmek için" şeklinde konuştu.