Yılda 30 bin ton aroma üretecek

Murat Öztürk, dünyada ilk 10 marka arasına girmek istediklerini söyledi.

Koku kimyasalları sektöründe bu yıl ihracat liderliği ödülünü alan Seluz, gıda aroması üretimine başladı. Seluz, İstanbul'daki esans tesisinin yanında 15 bin metrekare üzerine 20 milyon dolarlık ilave bir yatırımla kurulan yeni aroma üssünde birçok gıda ürünü için katma değerli ürünler üretmeye başladı. Tesisin yılda 30 bin ton sıvı ve toz aroma üretim kapasitesi bulunuyor. Seluz kurucusu ve CEO'su Murat Öztürk, "2023'te aroma sektöründe 60 milyon dolar ciro hedefliyoruz. Hedefimiz esans ve aroma sektörlerinde toplamda 130 milyon doların üzerine çıkmak" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.