Emekliye müjdeli haber saat 11'de geldi! 7.500 TL ve üstü maaş alana jest üstüne jest! SSK BAĞ-KUR emeklisine bir kıyak daha

SSK ve Bağ-Kur emeklilerini yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşanıyor. Şu anda 7.500 TL olan taban maaşlarının artırılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Merkez Bankası'nın Kasım ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'nde ortaya çıkan TÜFE tahminleri, emekli maaşlarına yapılacak zam oranını belirlemede önemli bir gösterge olarak öne çıkıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yapılan enflasyon zammı hesaplamaları her yeni enflasyon verisiyle güncelleniyor. Öte yandan promosyon ödemeleri de güncellendi.

Giriş Tarihi 22 Kasım 2023, 08:45 Güncelleme Tarihi 23 Kasım 2023, 10:28
Emekliye müjdeli haber saat 11’de geldi! 7.500 TL ve üstü maaş alana jest üstüne jest! SSK BAĞ-KUR emeklisine bir kıyak daha

İÇİNDEKİLER

Yaklaşan Ocak ayında emekli maaşlarına yönelik önemli düzenlemeler bekleniyor. En düşük emekli maaşının artırılmasıyla birlikte, kök maaşlara da zam yapılacak. Özel bankalar ise kapsamlı emekli zammı öncesinde emekli promosyon tutarlarını güncelliyor. Son olarak, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak ayındaki enflasyon zammı için yeni ipuçları ortaya çıkıyor. Bu süreçte, 16 milyonu aşkın emekli vatandaş için bankaların sunduğu özel promosyon avantajları da dikkat çekiyor.

TEB

TEB başvuru yapanlara aylığına bağlı olarak 3.000 ila 5.000 TL arasında değişen promosyon ödemeleri yapılıyor.

İŞ BANKASI

İş Bankası aylık gelirine bağlı olarak 4.500 ila 7.500 TL arasında değişen tutarlarda promosyonlar veriliyor.

ŞEKERBANK

Şekerbank aylık gelire bağlı olarak 3.000 ila 5.000 TL arasında değişen promosyonlarla birlikte, eve teslim maaş ve şubede işlem önceliği gibi imkanlar sağlanıyor.

ING

ING aylık gelire göre 5.100 ila 8.500 TL arasında değişen promosyonlarla birlikte ek avantajlar da sağlanıyor.

DENİZBANK

Denizbank aylık gelire bağlı olarak 3.000 ila 5.000 TL arasında değişen promosyonlarla emeklilere destek oluyor.

FİBABANKA

Fibabanka emeklilere özel promosyon ödemeleri sunarak müşterilere ek finansal avantajlar sağlıyor.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA emekli maaşını buradan alanlara özel olarak 8.500 TL'ye varan emekli promosyonu sunuyor. Ayrıca kredi kartı kullanımıyla ek bonus imkanları da bulunuyor.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank aylık gelire bağlı olarak 4.800 ila 8.000 TL arasında değişen promosyonlarla birlikte, kredi kartı kullanımında indirim avantajları sağlanıyor.

AKBANK

Akbank aylık gelire göre 6.000 ila 10.000 TL arasında değişen promosyonlarla birlikte, ek chip para imkanları da sağlanıyor.