Bin Ulaşım halka arz ne zaman başlayacak? Bin Ulaşım halka arz hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş.’nin halka arz başvurusunu onayladığını duyurdu. Halka arz süreci, borsa yatırımcıları tarafından yakından takip edilirken, şirketin katılım endeksine uygun olup olmadığı gibi sorular gündeme gelmeye başladı. Peki, Bin Ulaşım halka arz ne zaman başlayacak? Bin Ulaşım halka arz hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir? İşte haberin detayı!

Giriş Tarihi :28 Eylül 2024 , 15:25 Güncelleme Tarihi :28 Eylül 2024 , 15:25
Bin Ulaşım halka arz ne zaman başlayacak? Bin Ulaşım halka arz hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir?

İÇİNDEKİLER

SPK'nın yayımladığı haftalık bültende, Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri'nin 100 milyon TL olan sermayesini 12 milyon TL artırarak 112 milyon TL'ye çıkaracağı belirtildi. Bu artışın ardından şirket, Borsa İstanbul'da halka arz edilecek. Ancak, şirketin halka arz tarihi şu an için açıklanmadı. Yatırımcılar, bu sürecin ne zaman başlayacağı konusunda detayları bekliyor.

HALKA ARZDA KAÇ LOT SATILACAK?

Halka arz kapsamında, 17 milyon TL nominal değerli payların satışa sunulacağı açıklandı. Bu payların 12 milyon TL'lik kısmı sermaye artırımı yoluyla, geri kalan kısmı ise şirketin mevcut ortakları tarafından halka arz edilecek. 1 TL nominal değerli paylar 91,85 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Halka arz edilecek paylar, 1000 Yatırımlar Holding AŞ, Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ BİNBİN Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ Altun Capital Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından sahip olunan toplam 5 milyon TL nominal değerli B grubu payları kapsıyor.

Bin Ulaşım hisselerinin halka arz fiyatı 91,85 TL olarak belirlendi. Bu fiyat, yatırımcılar tarafından merakla karşılanırken, şirketin gelecekteki performansı ve piyasa değeriyle ilgili beklentiler dikkat çekiyor.

BİN ULAŞIM HALKA ARZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bin Ulaşım halka arz tarihi belli olmadı. Halka arzın kesin tarihi ve diğer detaylar açıklandıkça, yatırımcılar süreci daha yakından takip edebilecek.