Canan Karatay önerdi: Kahveyi böyle hazırlayınca faydaları 2'ye katlanıyor! Yağları cayır cayır yakan o tarif

Türk kahvesi Osmanlı döneminden günümüze kadar uzanan lezzeti ve faydaları ile sofralarımızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ancak son dönemde sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, Türk kahvesinin faydalarını katlamak için doğru pişirme yöntemine dikkat çekiyor. Ünlü beslenme uzmanı, güne kahve içmeden başlayamayanlar için sağlıklı bir pişirme önerisi sundu

Canan Karatay, Türk kahvesini hazırlarken yapılan yanlışların faydaları azalttığını belirtiyor. Peki, Türk kahvesi nasıl pişirilmeli? İşte Karatay'ın önerileri...


GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.