İpek Kıraç talep etmişti! İnan Kıraç hakkında Adli Tıp kararını verdi
87 yaşındaki iş insanı İnan Kıraç'ın, Emine Alangoya ile yaptığı evlilik magazin ve iş dünyasında bomba etkisi yarattı. Kıraç'ın kız İpek Kıraç, "Babamın akli melekeleri yerinde değil" diyerek evliliğin iptali için mahkemeye başvuru yaptı. Önceki gün Adli Tıp Kurumu'na giden İnan Kıraç ile ilgili merakla beklenen rapor açıklandı.

Kıraça Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç'ın 87 yaşında nikah masasına oturması iş ve magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

Kıraç'ın yine Koç Topluluğu eski çalışanı Emine Alangoya ile 20 Aralık 2024'te Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün makam odasında gizlice evlendiği ortaya çıktı.

İnan Kıraç'ın evlat edindiği kızı İpek Kıraç, bu evliliğin ortaya çıkmasının ardından babası İnan Kıraç'ın "akli melekelerinin" yerinde olmadığına dair İstanbul Anadolu 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuruda bulundu.

Mahkeme İnan Kıraç'ı "acil" olarak Adli Tıp'a sevk edilmesine karar verdi. Adli Tıp Kurumu, İnan Kıraç'ı şubat ayının başında çağırdı.

Ancak, Kıraç, mahkemeye gönderdiği mazeret dilekçesinde Kıraça Holding'in Genel Kurul toplantısı olduğunu belirterek, heyet incelemesinden affını istedi.