Tezgaha düşmeyin

GELİŞEN seracılık nedeniyle her mevsim tüm sebze ve meyvelerin tüketildiği ülkemizde meyve ve sebzelerin hangi dönemde taze olduğunu unutturdu. Uzmanlar zamanında tüketilmeyen meyve ve sebzelerin faydalı olmadığına dikkat çekerek, "Meyve ve sebzeler taze iken tüketilmesi vücut dengesini korur. Mayıs ayında elma, portakal, çilek, enginar, pancar, sarımsak tüketin" diye uyarıyor.
YAĞLARIN DÜŞMANI
Akropol Hastanesi Başhekimi Dr. Kadri Demirel, muzun kışın değil dört mevsim yenmesi gerektiğini söyledi. Demirel, "Çilek mevsiminde tüketilirse vücutta yağ çözülümünü artırarak yağlanmayı azaltır " dedi.
MAYIS MEYVE VE SEBZELERİ
ANANAS, kiraz, limon, çilek, portakal, greyfurt, elma, sarımsak, enginar, kuşkonmaz, pancar, havuç, kereviz, mantar, lahana, karnabahar, salatalık, kabak, dereotu, bakla, kuru fasulye, marul, bezelye, taze soğan, zeytin, kuzukulağı, ve pırasa...
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.