Elazığ'da terör saldırısı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Emniyet Amirliği binası lojmanları ile kaymakamlık lojmanlarına yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iki polis yaralandı.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :22 Ağustos 2011 , 00:00 Güncelleme Tarihi :22 Ağustos 2011 , 23:50
Elazığ’da terör saldırısı

İÇİNDEKİLER

Alacakkaya ilçesindeki kaymakamlık ve Emniyet Amirliği binası ile lojmanlarına yönelik bugün akşam saat 20.45 sıralarında, kalabalık bir terörist grubu tarafından saldırı düzenlendi.

Elazığ Valisi Muammer Erol, yaptığı açıklamada Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde emniyet binası ve lojmanı ile kaymakamlık lojmanına Roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sırasında açılan ilk ateş sırasında nöbet tutan 2 polis ve 1 vatandaşın yaralandığı bildirdildi.

Vali Erol, yaralıların ilçe merkezinden Elazığ'a sevk edildiğini ifade etti.Terörist saldırının ardından yaralıların getirileceği Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde de gerekli önlemlerin alındığı gözlendi.

Alacakaya Kaymakamı Tarık Bahadır da, ilçe emniyet amirliği binası ve lojmanı ile kaymakamlık lojmanına silahlı saldırı düzenlendiğini kaydetti.Çatışmaların devam ettiği bildirildi.