Dizi dizi ihanet

Oyuncu Özge Özberk'e eşinden ihanet iddiası. Hayim Sadioğlu, "Dizi çekiyorum diye eve gelmiyor. Beni aldatıyor" diyerek dava açtı

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 05 Nisan 2012
Dizi dizi ihanet

İÇİNDEKİLER

CEM Yılmaz'ın G.O.R.A. filmindeki 'Ceku' rolüyle ünlenen oyuncu Özge Özberk'e 5 yıl önce evlendiği eşi boşanma davası açtı. Sivas'ta maden işletmeciliği yapan iş adamı eşi Hayim Sadioğlu evliliklerinin sadece hukuki olarak devam ettiğini belirterek oyunc eşi hakkında ciddi ithamlarda bulundu.

İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla başvuran Sadioğlu, 2 yaşındaki oğlu Leo'nun velayetini de istedi. Eşinin mesleğinden kaynaklanan yaşam tarzına alışamadığını belirten Sadioğlu, "Dizi çekimlerinde günlerce gelmiyor. Ne çocuğuyla ne de benimle ilgileniyor. Evliliğimiz sadece kâğıt üzerinde kaldı. Cep telefonu mesajlarını okuyunca, bana ihanet ettiğini anladım. Aldatıldığımı düşünüyorum" iddiasında bulundu.

Mahkemeden, çocukları Leo'nun velayetinin kendisine verilmesini isteyen Sadioğlu, eşinin kendisine aylık 4 bin lira tedbir nafakası talebinde bulundu. Sadioğlu, yaşadığı manevi yıkımın karşılığı olarak da Özberk'den 500 bin lira tazminat istedi.

HER ŞEY ÇABUK TÜKENDİ
Oyuncu Özge Özberk, iş adamı Hayim Sadioğlu'yla 3 yıllık bir flört döneminin ardından, 2007 yılında evlendi. Özberk ile Sadioğlu'nun kır düğününe Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Emre Kınay, Emine Ün, Moris Kohen, Güzide Duran, Sinan Tuzcu, Dolunay Soysert gibi ünlü katıldı. Çiftin, 2 yıl önce "Leo" adını verdikleri oğulları dünyaya geldi.

Neslihan KESKİN