TÜRK Hava Yolları'na da hizmet veren Do&Co çalışanlarından
30'unu, ünlü restoran işletmecisi Nusret Gökçe kaptı. Son yılların en popüler işletmecilerinden biri olan Nusret Gökçe, işlerini iyice büyüttü. Türkiye'nin ardından yurt dışına da açıldı. Dubai'den sonra ABD'de de restoran açmak için araştırmalara başladı. Bunun için de sürekli tecrübeli eleman aradı. Bu konuda şans ayağına takıldı. THY'nin ikram şirketinden uçan aşçıların çıkarıldığını öğrenince hemen müdürlerine talimat verdi.
Toplam 30 uçan aşçı, Nusr-Et'te görevlendirildi. THY ile sıkça seyahat eden Gökçe'nin, uçan aşçıların servislerinden memnun olduğu ve işsiz kaldıklarını öğrendiğinde "Aman o insanları kaçırmayalım. Hemen alalım" dediği öğrenildi. Ünlü işletmeci Gökçe'den gelen teklif karşısında şaşkınlık yaşayan uçan aşçılar, hemen işe başladı. İstanbul'un çeşitli noktalarındaki Nusr- Et isimli restoranlarda görev yapan aşçıların, aldıkları ücretlerden de oldukça memnun kaldıkları öğrenildi. Gökçe'nin, "Sektörde bu kadar deneyimli aşçıları bulmak mümkün değil. Aylarca arasam kendi işlerinde bu kadar başarılı insanı bir araya getiremezdim" dediği öğrenildi.