Kurban lezzet haritası! Dana ve koyunların et bölgeleri

Kurban Bayramı geldi, herkes bu soruların cevabını merak etmeye başladı. Et yıkanmalı mı? Kesilen kurban nasıl muhafaza edilmeli? Kurban eti nasıl saklanır? Kurban eti nasıl pişirilir? Kurban eti nasıl marine edilir? Kurban eti nasıl kavurma yapılır? Et nasıl marine edilir? Et nasıl pişirilmeli? Kavurma yapmanın püf noktaları? Hayvanın hangi bölgesinden kıyma yapılır? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmedi? Tüm bu soruların cevapları haberimizde.

Et yıkanmalı mı, tuz atılmalı mı, tam pişirilmeli mi, kesim kuralları, saklama koşulları gibi hemen herkesin merak ettiği sorulara yanıt vermeye çalışayım. Kurban kesecekler için birkaç önemli noktadan bahsetmekte fayda var.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.