Boğaz'da balık yemek artık 400-500 TL: Mekanlar zamlı start verdi

Uzun süre kapalı kalan mekanlar, 3 Mart’ta kademeli olarak açıldı. Boğaz’daki balık restoranlarında tek kişi yemek yemenin bedelinin artık 400-500 TL olduğu görüldü. Bazıları mekanların fiyat artırımına hak verdi, bazıları ise tepki gösterdi.

Pandemi nedeniyle uzun süredir müşteri ağırlayamayan mekanlar, yeni normal kararlarının ardından belirli kurallara uygun olarak hizmete başladı. Özellikle İstanbul'daki mekanlar, 3 Mart tarihinde yüzde 50 kapasitelerini doldurdu.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.