İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı anne ve babasını hayattan kopardı! Topkara ailesinden geriye minik Eliz İlay kaldı

Son dakika haberi! İstanbul Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde terör saldırısı Adem Topkara (40) ve eşi Mukaddes Elif Topkara'yı (37) hayattan kopardı. Çekirdek aileden geriye 2 yaşındaki kızları Eliz İlay kaldı. Baba Adem Topkara'nın 15 Şubat tarihinde Eliz İlay'ın pasta üflerken çektiği fotoğrafını 'Minik prenses 2 yaşında' notuyla paylaştığı kare yürekleri dağladı. Baba Topkara, kızının bir kedi ile oynadığı başka bir kareyi de 'En sevdiğim oyun arkadaşım' notu ile paylaştığı görüldü. Öte yandan Topkara çiftinin cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıptan teslim alındı.

Giriş Tarihi :14 Kasım 2022 , 08:25 Güncelleme Tarihi :14 Kasım 2022 , 10:56
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı anne ve babasını hayattan kopardı! Topkara ailesinden geriye minik Eliz İlay kaldı

İÇİNDEKİLER

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20'de şiddetli bir patlama meydana geldi. Terör saldırısı olarak değerlendirilen acı olay yürekleri yaktı.

Hain saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı. Patlama sırasında caddeden geçen Adem Topkara ile eşi Mukaddes Elif Topkara da hayatını kaybetti.


HAFTASONU GEZİSİNDELERDİ
Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara çiftinin Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde ikamet ettikleri, haftasonu gezisi için İstiklal Caddesi'ne geldikleri öğrenildi.

İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı anne ve babasını hayattan kopardı! Topkara ailesinden geriye minik Eliz İlay kaldı

4 YIL ÖNCE DÜNYAEVİNE GİRDİLER
1982 yılında Gümüşhane'de dünyaya gelen Adem Topkara ile 1985 yılında Rize'de doğan Mukaddes Elif Topkara çiftinin 4 kasım 2018 tarihinde dünyaevine girdikleri ve 2 yaşında Eliz İlay adında bir kızları olduğu ortaya çıktı.

AYAZAĞA'DA TOPRAĞA VERİLECEKLER
Hain saldırıda hayatlarını kaybeden Topkara çiftinin ikamet ettikleri Sarıyer'e bağlı Ayazağa Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip toprağa verileceği bildirildi.



GERİYE MİNİK ELİZ İLAY KALDI
Terör saldırısında hayatını kaybeden Topkara çiftinden geriye 2 yaşındaki kızları Eliz İlay kaldı. Sabah'ta yer alan habere göre, baba Adem Toprak'ın kızını 15 Şubat tarihinde sosyal medya hesabından "Minik prenses 2 yaşında" notu ile paylaştığı kare yürekleri dağladı.



Baba Topkara kızının bir kedi ile oynadığı başka bir kareyi de "En sevdiğim oyun arkadaşım" notu ile paylaştığı görüldü.

PATLAMA ANI KAMERADA VİDEO İZLE

YAKINLARI CENAZELERİNİ TESLİM ALDI
Adem Topkara ve eşi Mukaddes Elif Topkara'nın cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıptan teslim alındı.





YAKINLARI CENAZELERİNİ TESLİM ALDI | VİDEO İZLE

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün akşam yaşanan bombalı saldırının ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı anne ve babasını hayattan kopardı! Topkara ailesinden geriye minik Eliz İlay kaldı

Burada otopsi işlemi tamamlanan Adem Topkara (40) ve eşi Mukaddes Elif Topkara'nın (27) cenazeleri aile yakınlarına teslim edildi. Cenazenin bugün Ayazağa Merkez Camii'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.




TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN