Yürekler kavruldu! Patlamada vefat eden Arzu Özsoy kimdir, kızı Yağmur Uçar kimdir? Taksim'de patlamada şehit olan Arzu Özsoy ve kızı kaç yaşındaydı?

İstanbul'u kana bulayan, Türkiye'yi yasa boğan saldırı, 6 canımızı bizden koparırken, 2'si ağır, 81 kişinin yaralanmasına neden oldu. Saldırıda hayatlarını kaybedenlerin isimleri ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklandı. Hain saldırıda Arzu Özsoy ile kızı Yağmur Uçar, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan, Adem Topkara ile eşi Mukaddes Elif Topkara hayatlarını kaybetti. Peki, Arzu Özsoy kimdir? Arzu Özsoy kaç yaşında? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 14 Kasım 2022, 10:25 Güncelleme Tarihi 14 Kasım 2022, 10:25
Yürekler kavruldu! Patlamada vefat eden Arzu Özsoy kimdir, kızı Yağmur Uçar kimdir? Taksim’de patlamada şehit olan Arzu Özsoy ve kızı kaç yaşındaydı?

İÇİNDEKİLER

Saldırıda 38 yaşındaki Arzu Özsoy, kızı 15 yaşındaki Yağmur Uçar ile İstiklal Caddesi'nde yürürken hayatlarını kaybetti.

PATLAMADA HAYATINI KAYBEDEN ARZU ÖZSOY KİMDİR?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin isimlerini açıkladı, yaralananlarla ilgili de son bilgileri paylaştı. Vali Yerlikaya patlamada hayatını kaybeden isimleri açıkladı:

"Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan, Adem Topkara ve eşi Mukaddes Elif Topkara hayatını kaybetmiştir."

Saldırıda 38 yaşındaki Arzu Özsoy, kızı 15 yaşındaki Yağmur Uçar ile İstiklal Caddesi'nde yürürken hayatlarını kaybetti.

AİLESİYLE GEZMEYE ÇIKMIŞLARDI

İstanbul'a kız istemek için gelen Yusuf Meydan'ın ailesiyle birlikte İstiklal Caddesi'nde gezintiye çıktığı öğrenildi.

KARI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Taksim saldırısında yüreklerimizi yakan bir de çift vardı. 40 yaşındaki Adem Topkara ise 27 yaşındaki eşi Mukaddes Elif Topkara ile hayatını kaybetti.