Meral Akşener'den 'İçişlerimize karışma' diyen Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki: Zamanında senin yanında da ben vardım

İmamoğlu, henüz dava bitmeden Akşener'i İstanbul'a davet etti. Güldü eğlendi. birlikte saatler geçirdi. Sonra da istek üzerine Ankara'ya gitti! Kılıçdaroğlu ile sarılması, konuşması, ayrılması ise 30 dakikada bitti! Akşener, İmamoğlu ile el ele verdi. 'Gönlündeki adayını' gösterdi. Kılıçdaroğlu da içerledi! "İçişlerimize karışma" dedi. Meral Hanım'dan çok sert cevap geldi: Zamanında senin yanında da ben vardım!

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :22 Aralık 2022
Meral Akşener’den ’İçişlerimize karışma’ diyen Kılıçdaroğlu’na çok sert tepki: Zamanında senin yanında da ben vardım

İÇİNDEKİLER

Kesinleşmemiş bir yargı kararı bahane oldu! İmamoğlu ile Akşener, ittifak kurdu. İstanbul'da buluştu. Sarmaş- dolaş poz verip Saraçhane Tiyatrosu'nu sahneye koydu!



Kılıçdaroğlu da aynı role soyundu! Grup Toplantısı'na çağırdığı İmamoğlu ile yanyana oturdu. Konuştu. Hal-hatır sordu. Ekrem Bey'in odaya girip çıkması, 30 dakikada son buldu!



Akşener ve İmamoğlu, yargı kararını sevinçle karşıladı! Birbirine sarıldı. Saraçhane'ye çıktı. Korsan gösteri yaptı. Kimse, Almanya'daki Kılıçdaroğlu'nu çağırmadı! Bunu gören Kemal Bey de Akşener'e çattı. 'Ekrem'i parlatma' mesajı yolladı.

Meral Akşener’den ’İçişlerimize karışma’ diyen Kılıçdaroğlu’na çok sert tepki: Zamanında senin yanında da ben vardım



Ama Meral Hanım, geri adım atmadı! Kılıçdaroğlu'na "Senin de yanındaydım" çıkışı yaptı. Bir kez daha "kazanacak aday olmadığını" vurguladı. Altılı masayı da, Kemal Bey'i de İYİ salladı!



Akşener, Ankara'da Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradığını hatırlattı. "Linç edilmeye çalışıldığında senin de yanına koştum" diyerek sert çıktı.