New York'ta Başkan Erdoğan rüzgarı! Türkevi önünde coşkulu kalabalık

Başkan Erdoğan, New York’ta coşkuyla karşılandı. Vatandaşlar, kendisiyle selamlaşmak için adeta birbiriyle yarıştı. Başkan Erdoğan ile bir araya gelmek isteyen vatandaşlar duygularını TAKVİM ile paylaştı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, hem Avrupa Parlamentosu'nun skandal kararına hem de yeni Ticaret Koridoru'na büyük tepki gösterdi. Tüm dünyaya ayar verdi. Batı panikledi. Gazeteler de bu sert çıkışı manşetlere çekti.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :18 Eylül 2023
New York’ta Başkan Erdoğan rüzgarı! Türkevi önünde coşkulu kalabalık

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye'nin, Avrupa Birliği'ne katılım süreci devam edemez" şeklindeki resti hızla yankı buldu. Manşetlere konu oldu. Batı medyası "Erdoğan azarladı: Türkiye ve AB kendi yoluna gidebilir' başlığıyla gelişmeleri duyurdu.

BAŞKAN ERDOĞAN'A ABD'DE SEVGİ SELİ I VİDEO İZLE



Başkan Erdoğan'ın "Türkiye'siz bir ticaret koridoru olmaz" mesajı da dünyayı fena halde korkuttu. İngiliz medyası şu iddiada bulundu: Türkiye alternatif bir plan üzerinde çalışıyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yoğun müzakere içinde.



MUSK İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Erdoğan, Türkevi'nde ABD'li ünlü işadamı Elon Musk ile bir araya geldi. Görüşmede yapılacak yatırımların ele alındığı öğrenildi.

BAŞKAN ERDOĞAN MUSK'IN OĞLUNA TOP HEDİYE ETTİ I VİDEO İZLE

New York’ta Başkan Erdoğan rüzgarı! Türkevi önünde coşkulu kalabalık

NEW YORK'TA SEVGİ SELİ
Başkan Erdoğan, BM Genel Kurulu için ABD'ye gitti. New York'taki Türkevi önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Gurbetçiler, Başkan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a büyük sevgi gösterdi.

Birleşmiş Milletler 78'inci Genel Kurulu nedeniyle New York'ta bulunan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi önünde heyecanla kendisini bekleyen vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı. Başkan Erdoğan ile bir araya gelmek isteyen vatandaşlar duygularını TAKVİM ile paylaştı.

Erdoğan'ı görmek isteyen vatandaşlar, saatler öncesinden Türkevi'nin önünde toplandı. Erdoğan'ı karşılarında gören vatandaşlar, sık sık slogan attı. Başkan Erdoğan da vatandaşlarla tokalaştı.

BAŞKAN ERDOĞAN'A ABD'DE SEVGİ SELİ I VİDEO İZLE

Dr. Öğretim Üyesi Engin Güneş, "İlmi çalışma için New York'tayım. Başkanımızın geldiğini duyunca tüm işlerimi bir kenara bırakıp hemen buraya koştum" diyerek buluşma sevincini anlattı.

Feyza Dağ, "28 Şubat döneminde işimden ve doktoramdan atıldığım için buraya gelmek zorunda kalanlardanım. Başkanımızın yanındayız" ifadesini kullandı.

Şakir Yıldız, "Başkanımız tüm Müslümanların onur kaynağı. Onu görmek için geldik heyecanlı ve mutluyuz" derken, Nevin Gindoğdu ise "Özlemle buraya gelmesini bekledik. Türkevi ile de ayrıca gurur duyuyoruz. Başkanımız sayesinde yapıldı. Bu ülkeye ilk gün geldiğimizde namaz kılacak yer yoktu, her sorunumuzu halletti" diyerek mutluluğunu paylaştı.



ORTA KORİDOR HAYATA GEÇMELİ
Başkan Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili'yi kabul etti. Erdoğan, Orta Koridor'un hayata geçirilmesinin önemine değindi ve Bakü-Tiflis-Kars demiryolunun süratle operasyonel hale getirilmesinin beklendiğini ifade etti.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KRİTİK TEMAS I VİDEO İZLE



FIRST LADY DİPLOMASİSİ
ABD'de Başkan Erdoğan'a eşlik eden Emine Erdoğan da BM'ye katılacak ülke liderlerinin eşleriyle bir araya gelecek. Emine Erdoğan, Türkevi'ndeki Sıfır Atık İyi Niyet Beyanı İmza Töreni'nde yer alacak. Daha sonra Başkan Erdoğan, Emine Erdoğan ile ABD Başkanı Biden'ın ve eşi Jill'in, heyet başkanları ve eşleri onuruna Metropolitan Sanat Müzesi'nde vereceği resepsiyona katılacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN