Külliye'de 'sürpriz' zirve! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener'i kabul etti... Sarı saçlar ve yeni imaj dikkat çekti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Özgür Özel'i kabulü ve CHP'ye yapacağı iade-i ziyaretle pozitif eğilime giren sürece İYİ Parti de dahil oldu. Geçtiğimiz günlerde "İYİ Parti ile görüşmememiz için hiçbir neden yok" diyerek Müsavat Dervişoğlu ile bir araya geleceğinin sinyalini veren Erdoğan, bugün eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul etti. Görüşmede Akşener'in sarı saçları ve yeni imajı dikkat çekti.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2024, 12:17 Güncelleme 06 Haziran 2024, 09:41
Külliye’de ’sürpriz’ zirve! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener’i kabul etti... Sarı saçlar ve yeni imaj dikkat çekti

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi.





Görüşmeye ilişkin Erdoğan Dijital Medya isimli resmi hesaptan fotoğraflar paylaşıldı.

Başkan Erdoğan'ın Akşener'i kapıda karşıladığı görüldü.



Görüşmede Akşener'in sarı saçları ve yeni imajı dikkat çekti.

Öte yandan kritik kabul öncesi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Söz konusu açıklamada, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir" ifadelerine yer verildi.

ERDOĞAN: "İYİ PARTİ İLE GÖRÜŞMEMEMİZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK"

Başkan Erdoğan, geçtiğimiz günlerde CHP'ye yapacağı iade-i ziyaretin 9 Haziran'dan sonra olacağını belirtip İYİ Parti ile görüşme sinyali vermişti.

Erdoğan, "İYİ Parti ile görüşmememiz için hiçbir neden yok" diyerek Müsavat Dervişoğlu ile de bir araya gelebileceğini duyurmuştu.

Meral Akşener, Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenindeMeral Akşener, Özer Uçuran Çiller'in cenaze töreninde

ÇİLLER'İN CENAZESİNE KATILDILAR

İkili son olarak eski başbakanlardan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenazesine iştirak etmişti.

Bilindiği üzere Akşener, 31 Mart seçimlerinin ardından gerçekleştirilen kurultayda koltuğunu Musavat Dervişoğlu'na bırakmıştı. Emeklilik hayatı yaşayacağını belirten Akşener'in, cep telefonu hattını kapatıp partiden yakın dostlarıyla bile görüşmediği iddia ediliyordu.

Akşener ve Dervişoğlu Mehmet Ayhan Bekar'ın cenaze törenindeAkşener ve Dervişoğlu Mehmet Ayhan Bekar'ın cenaze töreninde

Uzun süredir nerede olduğu merak edilen Akşener, Özel Kalemi Esma Bekar'ın kayınpederi Mehmet Ayhan Bekar'ın cenazesinde görüntülendi.

Akşener ile birlikte Dervişoğlu da cenazede bulundu. Özer Çiller'in de cenazesine katılan Akşener, yıllar önce birlikte siyaset yaptığı Tansu Çiller'e başsağlığı diledi.

Yeni imajıyla Meral AkşenerYeni imajıyla Meral Akşener

SAÇ RENGİNİ DEĞİŞTİRDİ

Gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Akşener'in imajındaki değişiklik ise dikkatlerden kaçmadı.

Kızıl renkli saçlarıyla hatırlanan Akşener'in saçlarını sarıya boyattığı görüldü.



'GÖRÜŞME 40 DAKİKA SÜRDÜ'

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiği İYİ Parti eski Genel Başkan'ı Meral Akşener ile gerçekleştirdiği görüşme sona erdi. Saat 17.00'de başlayan görüşme 17.40'ta bitti. 40 dakika süren görüşmenin içeriğine ilişkin bilgi verilmedi.

GÖRÜŞMENİN PERDE ARKASI
A Haber'de yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında konuklar ile görüşmenin perde arkası masaya yatırıldı.

Gazeteci Ekrem Kızıltaş Meral Akşener'in siyaset dışında kalma konusunda, "Yarın ne olur bilmiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptıkları görüşme sonucunda önümüzdeki günlerde birtakım sürprizlerle karşılaşabiliriz." ifadelerini kullandı.

Dr. Kemal Olçar, "Meral Akşener'in gönlü hep Cumhur İttifakı'nda oldu. Genel seçimler sonrası yaptığım değerlendirmelerde de söylemiştim. Akşener gelecek ile ilgili birtakım planlarını arz etmişte olabilir. Kişisel olarak Cumhur İttifakı ile bir pozisyon alabilir." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN